EN NL

Senioren hulp

Iedereen wordt in deze tijd gedwongen om met de computer te werken. Voor diegene die niet zijn opgegroeid met de computer kan het erg lastig zijn om ermee om te gaan. Wij staan voor u klaar om u hierbij te helpen. Wij nemen extra de tijd om uw vragen te beantwoorden en laten u rustig zien hoe u het moet uitvoeren.

PC Basic

Met de software van PC Basic wordt het nog makkelijker voor u. U hoeft niet bang te zijn dat er wat fout kan gaan. De speciale software van PC Basic is speciaal gemaakt voor diegene die het erg moeilijk vindt om met Windows te werken. Deze software wordt op uw computer geïnstalleerd en werkt als een schild over uw Windows. Zodat u met een paar simpele knoppen op uw scherm gerust met uw computer kunt werken. U kunt deze speciale PC Basic software ook sluiten zodat u in Windows kunt werken en later weer opnieuw opstarten in de PC Basic software.

Indien u vragen heeft over de speciale software van PC Basic of u wilt thuis een demonstratie van deze software, kunt u ons bellen of e-mailen naar info@profscomputers.nl

Senioren hulp