EN NL

Computer reparatie

Computer service en reparatie

Start uw computer zo traag op dat u de wanhoop nabij bent, of loopt hij steeds vast, dan kunnen wij u daarin van dienst zijn. Wij zullen eerst proberen de problemen bij u thuis te verhelpen, mocht dit echter niet mogelijk zijn zullen we in overleg de computer aannemen ter reparatie, waarna wij meteen voor u een persoonlijke statuspagina zullen opzetten waarin u het reparatieproces kunt volgen. Nadat wij de computer ter reparatie hebben aangenomen zullen wij bij onze werkplaats de computer testen d.m.v. het uitvoeren van een hardware test ondere andere met Ultra-X. Zodra uit de test blijkt dat er geen hardware problemen zijn gaan wij over tot het onderzoeken of er software problemen zijn. Wanneer uit de hardware test blijkt dat er onderdelen vervangen moeten worden en/of er software problemen gevonden zijn zullen wij contact met u opnemen voor het bespreken van de vervolgstappen.

Wanneer de vervolgstappen toeglicht zijn en hier akkoord door u op wordt gegeven, gaan wij over tot het uitvoeren van de reparatie (vervangen van onderdelen en/of nieuwe installatie). Als service zullen wij ook altijd tijdens het uitvoeren van de reparatie de computer in zijn geheel reiningen, met in het bijzonder de binnenkant welke vaak vol stof zit wat ook kan leiden tot hardware problemen en brandgevaar. Om dit probleem niet achteraf op te lossen tijdens een reparatie raden wij aan om dit probleem juist te voorkomen door het jaarlijks uitvoeren van een computer APK

Wij zullen met u een afspraak maken om de computer weer bij u thuis aan te sluiten zodra de reparatie afgerond is. Hierna kunt u weer met een betrouwbare computer verder werken. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een reparatie bel of e-mail dan gerust. 

Veel voorkomende problemen

Oorzaken van problemen welke wij vaak tegenkomen bij computers zijn onder andere;

 • Downloaden of installeren van (illegale) programma's;
 • Verdachte websites bezoeken met onbetrouwbare inhoud en links;
 • Aanklikken van links in verdachte e-mails, denk aan phishing en/of spam mails;
 • Te weinig intern geheugen (RAM);
 • Trage en/of verouderde harde schijf;
 • Slechte luchtdoorvoer door verstoppingen van ventilatoren;
 • Overtollig stof aan de binnenkant van de computer.

Ultra-X

Ultra-X is een diagnostische tool welke wij onder andere gebruiken bij het uitvoeren van een hardware test van uw computer. Met deze tool kunnen wij de hardware uitlezen en zo zien wat er vervangen moet worden.

Voordelen van Ultra-X?
 • Onderscheidend: professionaliteit en betrouwbaarheid ten opzichte van hobbyist;
 • Tijdbesparend: het hardware probleem wordt snel gevonden en kan daarmee ook snel opgelost worden;
 • Geldbesparend: onnodig hoge kosten zijn verleden tijd, dankzij een gedegen diagnose;
 • Betrouwbaar: solide testresultaten.