EN NL

Computer reparatie

Computer service en reparatie

Heeft u een computer die traag is of steeds vastloopt, dan helpen wij u graag met het probleem. Wij testen de computer door middel van een hardware test uit te voeren. Indien er uit de test blijkt dat er iets moet worden vervangen of dat er iets anders gedaan moet worden, dan bellen wij u van tevoren. Nadat u akkoord gaat, zal de reparatie worden uitgevoerd en reinigen de binnenkant. Wanneer de computer gereed is, maken wij met u een nieuwe afspraak om deze bij u thuis weer aan te sluiten zodat u er zeker van kunt zijn dat de hardware van de computer weer 100% betrouwbaar is.

Software

Heeft u iets geïnstalleerd waardoor uw computer niet snel meer reageert of de computer vastloopt door een virus of malware dan kan Profs Computers deze problemen bij u thuis oplossen. Indien het probleem niet bij u thuis opgelost kan worden, nemen wij na overleg met u de computer mee naar onze werkplaats om daar alsnog het probleem te verhelpen. Zodra het probleem is opgelost, maken wij met u een afspraak om de computer bij u thuis weer aan te sluiten zodat u weer verder kunt gaan waar u was gebleven.

Upgraden

Uw computer is toe aan een upgrade of u bent ontevreden over uw computer, maar deze verdient een opfrisbeurt door middel van extra geheugen, een grotere harde schijf of een betere videokaart dan kijkt Profs Computers wat er voor u mogelijk is. Wij geven u verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Zo kan de computer er weer een tijd tegenaan en op deze manier zal de nieuwe Windows 10 ook goed en/of beter gaan functioneren op uw computer.

Ultra-X

Als uw computer hardware matig probleem heeft, kunnen we met deze software uw computer uitlezen en zo zien wat er vervangen moet worden.

Voordelen?

  • Onderscheidend: professionaliteit en betrouwbaarheid ten opzichte van hobbyist
  • Tijd besparend: het hardware probleem wordt snel gevonden en opgelost
  • Geld besparend: onnodig hoge kosten zijn verleden tijd, dankzij een gedegen diagnose
  • Betrouwbaar: solide testresultaten
  • Duidelijk: overzichtelijke testrapporten

Afspraak maken

U kunt ons bellen of een e-mail sturen om een afspraak te maken.

Computer reparatie