EN NL

Telefoon en tablet reparatie

Snelle reparatie: binnen 30 minuten klaar!

Profs Computers wil alleen het beste voor zijn klanten. Om u zo snel en vakkundig mogelijk van dienst te zijn is Profs Computers een samenwerking aangegaan. Door met deze specialisten samen te werken kan Profs Computers garanderen dat uw telefoon en of tablet binnen 30 minuten a 1 uur gemaakt kan zijn! Er zijn een paar modellen welke meer tijd vragen om gerepareerd te worden, maar in deze gevallen krijgt u dat altijd van te voren te horen. Wij weten hoe belangrijk het is om geen dag zonder een smartphone en of tablet te zitten!

De beste service en Garantie

Uiteraard heeft u garantie op de reparatie en wij denken altijd met u mee en wij zorgen ervoor dat u altijd tevreden vertrekt.

Ophaal service.

Uniek in de regio! Heeft u geen tijd om uw  smartphone of tablet te brengen. Profs Computers kan ook uw smartphone / tablet op komen halen bij u thuis! Voor 5 euro komen we bij u langs om het betreffende apparaat bij u op te komen halen. 

Actie!

Nu bij elke reparatie een gratis tempered glass screenprotector. Een screenprotector gemaakt van gehard, chemisch bewerkt glas. Het glas is super helder, en heeft een hoge gevoeligheid en een comfortabel touch gevoel. De glazen screenprotector bestaat uit meerdere lagen maar is slechts 0,3 mm dik. U merkt totaal niet dat het op uw scherm zit! Daarnaast loopt de screenprotector aan de zijkanten lichtelijk af waardoor u er geen last van hebt.

Van tevoren een prijs weten?

Wilt u van tevoren een prijs weten? Vul hieronder alle gegevens in van uw telefoon of tablet zodat wij een duidelijke prijs kunnen doorgeven.