EN NL

Virus en Spam probleem

Heeft u een virus of spyware op de computer?

Dit veroorzaakt doorgaans nogal wat problemen en kan gevaar opleveren voor uw privacy! De computer en het internet worden traag en werkt niet meer prettig, u krijgt op alle websites extreem veel reclame, uw bestanden kunnen corrupt raken of worden zelfs verwijderd. Het kan zelfs gebeuren dat uw persoonlijke gegevens via het internet naar een skimmer worden verstuurd. Tevens zijn er zelfs virussen in omloop die proberen wachtwoorden te stelen. Wanneer u gebruik maakt van online bankieren of inlogt op uw e-mail moet u zich ervan verzekeren dat uw computer virusvrij is. Het aantal computervirussen neemt elk jaar in een rap tempo toe. Het is daarom noodzakelijk uw computer met een goede virusscanner uit te rusten.

Het verwijderen van uw virus of spam

Wij bieden de uitkomst bij de verwijdering van computervirussen of spam. Bent u niet zeker of uw computer wel virus- of spamvrij is, dan controleren wij uw computer op ongewenste virussen en spam en verwijderen deze dan vakkundig. Zonodig geven wij advies en installeren wij een virusscanner of spamfilter.

Let op: soms komt het voor dat wij het probleem niet gelijk bij u thuis kunnen oplossen, omdat het virus of spyware dieper in het systeem is genesteld. In dat geval nemen wij, in overleg, de computer mee naar de werkplaats.

Bergschenhoek, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Delfgauw, Delft, De Lier, Den Hoorn, Lansingerland, Leidschenveen, Nootdorp, Pijnacker, Voorburg, Ypenburg, Zoetermeer

Virus en Spam probleem