EN NL

Oktober tijd voor de computer APK

De  zomervakantie is helaas weer voorbij, maar het is nu wel de perfecte timing om een computer APK uit te laten voeren deze maand om ervoor te zorgen dat uw pc en/of laptop in een goede conditie blijft. Alleen deze maand bieden wij tegen extra scherpe prijzen enkele pakketten aan voor de computer APK.

De computer APK zorgt er onder andere voor dat uw computer of laptop weer stiller wordt wordt, weer beter koelt, levensduur verlengt wordt en niet meer oververhit raakt. Wij adviseren dan ook om minimaal 1x per jaar een computer APK uit te voeren

Wij bieden een 4-tal pakketten aan waarbij wij bij de laatste 2 pakketten ook een systeem upgrade uitvoeren met een SSD. Wij backuppen hierbij de data voor de zekerheid en klonen (kopiëren) de huidige oude harddisk naar de SSD. Na deze systeem upgrade is uw systeem weer sneller dan ooit tevoren.

Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het inplannen van een afspraak. U kunt ons mailen info@profscomputers.nl of bellen naar 015 - 879 53 35.

Onderstaand kunt u een overzicht vinden welke pakketten wij aanbieden.