EN NL

Phishing mail Eneco: Openstaande schuld

U kunt een mail ontvangen uit naam van Eneco ( eneco@mailbox-info.nl ) waarin wordt aangegeven u een openstaande schuld heeft. Trap hier NIET in! De link waar u naartoe wordt gezonden is ( https://291643.seu2.cleverreach.com/c/57799435/96421011165-qrt7xd ), dit heeft niets te maken met Eneco. Hieronder staat de mail zoals deze naar u wordt verzonden. Als u andere spam of phishing mails ontvangt kunt u deze sturen naar spam@profscomputers.nl zodat wij ze op de site kunnen plaatsen om andere mensen te waarschuwen.

 

 


 
Voornaam Achternaam
Straatnaam 1
1234AB Plaatsnaam

Contactgegevens
Telefoon: +310612345678
Email:  mail@mail.nl

Datum: 13:58:25

Uw klantnummer:  930021-1

Onderwerp: openstaand bedrag.

Beste ...,
Volgens onze administratie heeft u nog een rekening openstaan. Het gaat hierbij om de jaarrekening. Wij hebben u geprobeerd telefonisch te bereiken maar er was geen gehoor. Wij sturen u hierbij dan ook een laatste digitale waarschuwing. Betaal uw rekeningen op tijd en voorkom afsluiting en extra kosten.  

Het totaal bedrag dat u moet betalen is als volgt opgebouwd: Jaarnota MKB + openstaande facturen.

Het door u te betalen bedrag is: 333,87 euro. 

Dit bedrag is automatisch verrekend met eventuele openstaande facturen. Het resterende openstaande bedrag verzoeken wij u voor 24 April 2021 te voldoen.
U kunt het bovenstaande bedrag natuurlijk ook handmatig overmaken naar
DE29 1001 10001 2629 5625 92 Vergeet niet uw klantnummer: 930021-1 in de omschrijving te zetten. Wij willen u erop wijzen dat, bij het uitblijven van de betaling, wij € 29,00 kosten in rekening zullen brengen. U loopt veder risico dat wij voor het verdere aanmaningstraject volgens de “wet incasso kosten” 15% over het door u verschuldigd bedrag met een minimum van € 59,00 aan kosten in rekening zullen brengen. Daarnaast zijn wij bemachtigd om uw overeenkomst te beëindigen.  

Let op! Mocht u uw rekening niet meer terug vinden in het portaal verzoeken wij het bedrag handmatig over te maken. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, ontvangt u een ontvangstbevestiging. Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,  

Klantenservice Eneco

De interactieve diensten van Eneco zijn continu in ontwikkeling. Het kan dus voorkomen dat de mogelijkheden van deze diensten nog beperkt zijn. De gegevens over onze organisatie in deze mail zijn uitsluitend bedoeld om u te informeren wij hebben deze mail dan ook zorgvuldig samengesteld. Daarom nemen wij dan ook de verantwoordelijkheid bij schaden of niet bedoelde informatie. Mocht u niet de betreffende aangesproken persoon zijn in de mail, verzoeken wij u om deze mail zo snel mogelijk te verwijderen.