EN NL

Phishing mail Knab: Account controleren

U kunt een mail ontvangen van Knab ( service@knab.nl ) waarin wordt gevraagd uw account te controleren om onnodige schorsing te voorkomen. Trap hier NIET in! De link waar u naartoe wordt gezonden is ( https://cutt.ly/knabser ), dit heeft niets te maken met Knab. Hieronder staat de mail zoals deze naar u wordt verzonden. Als u andere spam of phishing mails ontvangt kunt u deze sturen naar spam@profscomputers.nl zodat wij ze op de site kunnen plaatsen om andere mensen te waarschuwen.

 

Beste ...

U heeft uw gebruikersnaam/wachtwoord verkeerd ingevoerd. Wilt u het dubbel checken a.u.b. knab.nl/persoonlijk.


Let op! Controleer je Knab account binnen 1 week om onnodige schorsing te voorkomen.

Indien je nog vragen hebt over de registratie, dan kun je contact opnemen met de afdeling Veiligheidszaken van Credit Agricole Consumer Finance NL B.V.


Met vriendelijke groet,

Knab Servicedesk

Heb je het door? Onze e-mails zien er anders uit. Waarom we dit doen en hoe je onze e-mails herkent, lees je op knab.nl/veiligheid/email

 

www.knab.nl

Hulp nodig?

Vragen over je bankgegevens? Ga naar je persoonlijke bankomgeving of log in op de app.

Dit is een servicebericht. Vanwege de aard van de inhoud kun je je voor dit soort e-mails niet afmelden. Let op! Ga uiterst voorzichtig om met je inlog- en persoonsgegevens. Knab zal jou nooit vragen om je gebruikersnaam, wachtwoord, pincode of App-toegangscode. Knab is onderdeel van Aegon Bank N.V., statutair gevestigd te Amsterdam, handelsregister 30100799. Aegon Bank N.V. is ingeschreven in het register van de AFM en DNB en heeft een vergunning van DNB.