EN NL

Phishing mail MijnOverheid: Betreft uw Waterschapsbelasting

U kunt een mail ontvangen uit naam van MijnOverheid ( noreply@mijn.overheid.nl ) waarin wordt aangegeven dat er een document in uw Berichtenbox van Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen klaar staat. Trap hier NIET in! De link waar u naartoe wordt gezonden is ( https://s.id/WaterSamenwerking ), dit heeft niets te maken met MijnOverheid. Men probeert op deze manier onder andere achter uw DigiD gegevens te komen. Hieronder staat de mail zoals deze naar u wordt verzonden. Als u andere spam of phishing mails ontvangt kunt u deze sturen naar spam@profscomputers.nl zodat wij ze op de site kunnen plaatsen om andere mensen te waarschuwen.

 

 
MijnOverheid

Geachte heer/mevrouw ,

Er staat een document in uw Berichtenbox van Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen. Ga naar MijnOverheid om het bericht te bekijken. Mogelijk moet u naar aanleiding van dit bericht actie ondernemen. Lees het daarom op tijd.


Met vriendelijke groet,

MijnOverheid

Logo Rijksoverheid

Technisch onderhoud Berichtenbox app
Vanwege technisch onderhoud is het momenteel niet mogelijk om het bericht via de Berichtenbox direct te lezen. Bekijk het bericht daarom direct via uw webbrowser.

 
Dit is een automatisch gegenereerd bericht. Een reactie op dit bericht zal niet worden gelezen of beantwoord.

MijnOverheid stuurt normaliter geen meldingen met een link naar de website. Dit is om te voorkomen dat u met valse e-mails naar een namaak-website wordt geleid (zogenaamde phishing). Neem daarom het webadres van MijnOverheid op in uw Favorieten en ga altijd van daaruit naar de website. Ontvangt u toch een e-mail met daarin een link, dan is deze dus nooit van MijnOverheid.