EN NL

Microsoft Office

Office voor Thuisgebruik en Studenten 2013

Office 2013 voor Thuisgebruik en Studenten is ontworpen om sneller te creëren en organiseren, met nieuwe, tijdbesparende functies en een strakke, moderne uitstraling. U bent hierdoor minder tijd kwijt aan uw opdrachten voor school en/of uw persoonlijke projecten. Bovendien kunt u uw documenten opslaan in de cloud op Onedrive zodat u de mogelijkheid hebt te werken waar, wanneer en hoe u maar wilt. Vanaf een pc, op internet of zelfs vanaf een smartphone, u kunt altijd bij uw documenten.

Met vooraf gedefinieerde sjablonen in Word en Powerpoint kunnen opdrachten uitstekend uitgevoerd worden, met uitgebreide visuele effecten en bewerkingsmogelijkheden voor media waarmee ideeën creatief geuit kunnen worden. Excel 2013 bevat professionele spreadsheetfuncties om de gegevensverwerking te vereenvoudigen, van het bijhouden van uitgaven tot het maken van een huishoudbudget. Office voor Thuisgebruik en Studenten is voor één pc.

Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen 2013

Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen 2013 is de beste optie voor hen die met de belangrijkste Office-programma’s plus Outlook op één pc willen werken. Stap over om uw zakelijke activiteiten uit te breiden en onderweg efficiënter en beter te kunnen werken.

Office Professional 2013

Office Professional 2013 is de beste optie voor hen die met de volledige suite van Office-programma’s op één pc willen werken. De professionele standaard is verder ontwikkeld. Stap over op de nieuwste Office-programma’s voor efficiënter en beter werken. Office Professional bevat alle functionaliteiten en programma’s van Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen maar heeft als extra’s nog Publisher en Access.

Office 365

Office 365 Home Premium is een ideale oplossing voor gezinnen die alle Office-programma’s op maximaal vijf pc’s of Macs, plus cloud services, willen gebruiken en hiervoor een maand- of jaarabonnement willen afsluiten. De nieuwste versies van de vertrouwde Office-toepassingen worden gecombineerd met aanvullende mogelijkheden zoals extra OneDrive-opslag en belminuten voor Skype. U kunt zich ook aanmelden bij uw persoonlijke account voor toegang tot bijgewerkte toepassingen, documenten en aangepaste instellingen.

Office 365 Small Business Premium is ideaal voor bedrijven met 25 werknemers of minder die overal toegang willen hebben tot e-mail, vertrouwde Office-hulpprogramma’s, webconferenties en meer services in een eenvoudig te beheren productiviteitsoplossing in de cloud.

Voor een prijsopgave kunt u e-mailen naar info@profscomputers.nl

Microsoft Office