EN NL

Microsoft Windows 8

Windows 8 biedt een compleet nieuwe ervaring die op uw leven is gericht. Het mooie, snelle flexibele ontwerp is perfect voor een hele reeks hardwareproducten: van compacte tablets met een aanraakscherm en lichtgewichtlaptops tot pc’s en grote, krachtige alles-in-één-computers met HD-schermen. Het is de basis editie van Windows. Deze editie bevat nieuwe functies zoals het startscherm met zoom, live tiles, Windows Store, Internet Explorer 10, verbinding in stand-by, Microsoft Account integratie, Windows desktop en meer.

Windows 7, maar dan beter:

Windows 8 is gebaseerd op de solide basis van Windows 7, maar is op alle fronten verbeterd. U kunt Windows 8 op dezelfde hardware installeren waarop Windows Vista en Windows 7 worden uitgevoerd en u zult het fantastisch vinden hoe het op nieuwe apparaten werkt. Windows 8 is ontworpen met Windows 7 toepassingen in gedachten omdat er waarschijnlijk oudere toepassingen zijn die moeten worden gebruikt.

Naast het nieuwe uiterlijk van het startscherm is in Windows 8 het vertrouwde Bureaublad opgenomen. Beschouw het Bureaublad als één van de vele apps die u kunt gebruiken in Windows 8. Op het Bureaublad worden alle instellingen, apparaten en functies weergegeven die u heeft gebruikt in Windows 7. U kunt bovendien de in Windows 7 gebruikte Bureaubladtoepassingen ook blijven gebruiken.

Met je Microsoft-account verbonden met de cloud:

Als u zich aanmeldt op uw Windows 8 pc heeft u meteen de bestanden, instellingen en verbinding met de personen die u belangrijk vindt. Uw pc komt tot leven met de voorkeuren waarmee u Windows 8 op u heeft afgestemd, waaronder uw startpagina, thema’s, taalvoorkeuren, zoekgeschiedenis en favorieten in de browser. U kunt uw favoriete services met uw Microsoft-account verbinden, zoals Hotmail, Messenger, Facebook, LinkedIn en Twitter.

Bovendien heeft u onmiddellijk toegang tot uw foto’s, documenten en overige bestanden, ongeacht of deze zich op OneDrive, Facebook, Flickr of andere diensten bevinden.

Het draait allemaal om de apps:

In de Windows Store kunt u zoeken naar apps die zijn onderverdeeld in eenvoudig te vinden categorieën. Wij geven aan wat goede apps voor u zijn en geven u snel toegang tot vaak gedownloade apps. U kunt ook zien hoe andere personen apps hebben beoordeeld. U weet dus altijd wat interessant, nieuw en populair is. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken dat u iets koopt wat u niet wilt, in de meeste gevallen. U kunt het namelijk proberen voordat u het koopt.

Windows 8 Pro

Windows 8 Pro is de opvolger van Windows 7 Professional en Ultimate. Deze editie bevat nieuwe functies zoals het startscherm met zoom, live tiles, Windows Store, Internet Explorer 10, verbinding in stand-by, Microsoft Account Integratie, Windows desktop en meer wat de basisversie allemaal heeft. Extra functionaliteiten zijn onder andere: Remote Desktop, deel uitmaken van een Windows Server domein, Encrypting File System, Hyper-V en Virtual Hard Disk Booting en BitLocker. Het is de enige versie van Windows 8 die ondersteuning biedt voor het afspelen van DVD’s mits er een plug-in voor wordt gedownload, welke Microsoft vrij zal geven onder de naam “Windows Media Plug-in”.

Voor een prijsopgave kunt u e-mailen naar info@profscomputers.nl

Microsoft Windows 8