EN NL

Thuiswerken vanwege corona

Thuiswerken word nu steeds belangrijker

In de afgelopen maanden is er door het coronavirus ( Covid-19 ) veel veranderd in de manier waarop we werken. Noodgedwongen zijn we allemaal flink meer gaan thuiswerken. Dat was in het begin even wennen natuurlijk, niet iedereen had direct een geschikte werkplek. In de hoop het oude leven snel weer terug zou keren en vanwege er veel nog niet duidelijk was, was het in het begin nog een beetje behelpen, denk aan het thuiswerken vanaf de bank in de woonkamer of aan een keukentafel. Dit is echter geen ergonomische en gezonde manier van werken en het ziet er inmiddels naar uit dat het thuiswerken zo belangrijk wordt dat nu veel bedrijven geschikt materiaal in bruikleen leveren voor een thuiswerk kantoor en dat ondernemers en particulieren ook zelf een thuiswerkkantoor gaan inrichten. 

Heeft u nog geen geschikte thuiswerk ruimte? Of heeft u kantoorspullen in bruikleen geleverd gekregen van het bedrijf waar u werkt maar wilt u deze goed inrichten? Profs Computers kan u hierbij helpen, wij zorgen voor een geschikte thuiswerk ruimte voor u en/of verzorgen de inrichting en kabelmanagement voor u. Het is namelijk zeer belangrijk dat u thuis net zo goed kan werken als toen u nog op kantoor zat. 

Ook na corona zal er een nieuwe manier van werken onstaan waarbij er naast kantoorwerk ook meer thuis gewerkt zal worden, en door nu al extra aandacht te besteden aan een thuiswerk kantoor kunt u ook in de toekomst meer vanuit huis werken en samenwerken met uw collega's. 

Heeft uw bedrijf kantoorspullen in bruikleen geleverd voor een thuiswerkplek?

U heeft een mooi bureau of zit-sta bureau en andere apparatuur in bruikleen gekregen van uw bedrijf waar u voor werkt maar nu moet nog alles goed aangesloten worden? Profs Computers kan u hierbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed aangesloten worden en dat kabels netjes weggewerkt wordt zodat u een strak en net kantoor krijgt. Ook zorgen wij dat alles ergonomsich wordt opgezet en ingesteld zoals bij uw bureaustoel.  

Zoals gezegt zorgen wij ook voor kabelmanagement van uw thuiswerk ruimte. Dit heeft vele voordelen waaronder;

  1. Uw kantoor krijg een strak en representatief uiterlijk;
  2. Het is minder storingsgevoelig;
  3. Geen overtollige kabellengte;
  4. Makkelijk schoon te maken, op en rond het bureau;
  5. Er wordt een controle van bestaande stekkerdozen en kabels uitgevoerd en waar nodig vervangen;
  6. Geen kabels in het zicht (indien mogelijk);
  7. U voorkomt kortsluiting en kabelbreuken;