EN NL

De ouderwetse T65 telefoon van de vroegere P.T.T.

De ouderwetse T65 telefoon

Het wordt tegenwoordig steeds minder toepasbaar omdat het gebruik van glasvezel- en kabelmodems steeds meer toenemen waardoor u alleen maar toestellen met DTMF tonen kunt gebruiken en niet de kortsluitende telpulsen die de kiesschijf (draaischijf) van oude T65 telefoon tijdens het opbellen van een telefoonnummer maakt.

De oplossing voor u

U heeft nog een mooie ouderwetse telefoon of u vind het leuk om een ouderwetse telefoon te gaan gebruiken? Profs Computers kan voor u de telefoon aanpasen, zodat een draai aan de kiesschijf geen kortsluitpulsen, maar DTMF tonen genereert. De oude telefoon werkt dan weer prima op vrijwel alle kabel- en glasvezelmodems, zoals bijvoorbeeld het kabelmodem van Ziggo of het glasvezelmodem van KPN.

Keuzemenu

Herhaaltoets: De herhaaltoets ("redial") werkt als de hoorn van de haak wordt genomen en op het knopje bij de kiesschijf wordt gedrukt. De telefoon zal dan het laatst gedraaide telefoonnummer automatisch opnieuw gaan bellen.

* : Voor deze optie draait u met cijfer 1 en houd deze dan een seconde lang tegen de aanslag totdat u een pieptoon in de hoorn hoort, dan laat u de draaischrijf los.

# : Voor deze optie draait u met cijver 2 en houd deze dan een seconde lang tegen de aanslag totdat u een pieptoon in de hoorn hoort, dan laat u de draaischrijf los.

Kosten

Uw oude telefoon ombouwen kost € 60,-