EN NL

Nieuwe computer

Wanneer uw computer aan vervanging toe is kunnen wij voor u een niewe computer op maat samenstellen. Om tot de meest geschikte en beste samenstelling te komen zullen wij aan de hand van uw wensen en behoeften een gebruikersprofiel opzetten. Geen wens is te gek, of u nu een zuinige en simple computer voor internetgebruik of tekstverwerken zoekt, een computer voor kantoor- en/of thuiswerk gebruik, een computer voor foto- en /of videobewerking of juist een gamer pc inclusief waterkoeling en verlichting. De gegevens die hieruit voortvloeien zullen wij in combinatie met toekomstgerichte oplossingen verwerken tot een betrouwbare en snelle computer. Deze combinatie zal ervoor zorgen dat u in onze steeds sneller veranderende samenleving bent voorbereid op de toekomst. Een voorbeeld hierbij is dat bij normaal gebruik de computer na +- 3 jaar snel blijft werken. Doordat wij zelf de hard- en software voor de computer samenstellen kunnen wij ook veelal een snelle service bieden mocht er onverhoopt problemen optreden. Wij gebruiken uitsluitend A-merken voor de hardware, waardoor wij op nieuwe computers een garantieperiode van 3 jaar hanteren.

Interesse in een nieuwe computer?

Neem gerust contact met ons op als u zich aan het oriënteren bent voor de aanschaf van een nieuwe computer. Zoals hierboven genoemd, zullen wij dan samen met u een gebruikersprofiel samenstellen aan de hand van uw wensen en behoeften. Wij zullen echter ook zeker adviezen geven aan de hand van de ervaring welke wij op hebben gedaan op het gebied van het samenstellen van computers. Na het opzetten van een gebruikersprofiel zullen wij u een vrijblijvende offerte toesturen. Zodra u akkoord gaat krijgt u van ons direct een e-mail toegestuurd met gegevens voor een persoonlijke statuspagina. Op deze statuspagina kunt u de voortgang volgen van de samenstelling van uw computer tot aan de levering.  Zodra de computer is samengesteld en klaar is voor gebruik, zullen wij een afspraak met u plannen om de computer te plaatsen. 

Wij zullen bij het plaatsen van de computer ervoor zorgen dat uw rand apparatuur zoals o.a. de printer worden aangesloten. Indien gewenst kunnen we de nieuwe computer geheel gebruiksklaar maken door een back-up van uw data te maken en over te zetten naar de nieuwe computer en persoonlijke instellingen doorvoeren (zoals o.a. e-mail instellingen).

Afvoeren van uw oude computer

Inden gewenst kunnen wij ook uw oude computer voor u afvoeren. Alle gegevens worden met veel zorg en aandacht en op een vakkundige wijze vernietigd, zodat uw vertrouwelijke gegevens niet zomaar op straat komen te liggen. De computer wordt op een milieu vriendelijke manier gerecycled.

 

Nieuwe computer